Esztergom: Város

Megjelent a 10 esztendős Ister-Granum európai társulás kiadványa, mely a folytatásra kattintva letölthető:
2018-07-23 13:28
Szeretettel köszöntjük Önt a Duna, Garam, Ipoly folyók találkozásának régiójában, amelyet az első kettő nevéből eredeztetve Ister-Granum néven igyekszünk megismertetni, megszerettetni az itt élőkkel, és a hozzánk látogatókkal. A folytatásban letölthetik a 40 oldalas, regionális, az országhatáron átnyúló kedvcsináló füzetet.
2018-05-09 15:27
Top10 látnivaló a Dunakanyarban, romantikus séták, Esztergom, Szentendre, Dobogókő, Leányfalu, Nagybörzsöny, Nagymaros, Pilismarót, Visegrád, Pilisszentlélek, gyermekprogramok, gasztroélmények, kulturális programok témákban ad többek között áttekintést az Irány a Dunakanyar! című évente megjelenő újság 2018-as kiadása, melynek frissített változata immár online...
Egy kellemes séta során ismerkedhetünk meg Esztergommal, ahol a nemzeti emlékhely címet viselheti: a Bakócz-kápolnát magába foglaló Bazilika, a jelentős történelmi emlékeket felvonultató Várpalota és a Prímási Palota (a levéltárral, könyvtárral és a Keresztény Múzeummal).
2016-12-09 09:13
Esztergom páratlan idegenforgalmi adottságokkal rendelkező város. A természet- és tájföldrajzi adottságoktól kezdve a kulturális és történelmi örökségen keresztül a sokoldalú kikapcsolódást lehetővé tévő regionális kínálatig és Budapest közelségéig minden tényező egy idegenforgalmi centrum szerepére predesztinálja a várost.