A Finta József Ybl- és Kossuth díjas építész által tervezett Aquasziget Esztergom, amely 2006-ban nyitotta meg kapuit, nagyszerű fürdőzési lehetőségeket kínál Esztergomban. A teljes kikapcsolódás mellett egyedülálló élményben - a Bazilika és az esztergomi vár csodálatos látványában - lehet része a látogatónak.

A teljes kikapcsolódást négy részleg, az Élményfürdő, a Wellness Világ, az Egészség Központ és a Szépség Központ szolgáltatásai biztosítják.

A beltéri élménymedence sodrófolyosóval, gejzírrel, nyakzuhanyokkal, vízeséssekkel, vízgombával, buzgárokkal, dögönyözőkkel, mászófallal kényezteti a látogatókat. A jacuzzi medence kellemesen meleg vize és buzgárjai átmasszírozzák az elgyötört testet. A belső gyermekmedence épített teknősbékával és vizet spriccelő bohóccal különleges élmény a gyermekeknek. A beltéren található infraszauna kellemesen átmelegíti és mélyen méregteleníti a szervezetet. A fedett beltéren található két csúszda is, melyek azon túl, hogy japán high-tech szórakoztatóipari elemekkel – stroboszkóp, hang- és fényhatások – egészülnek ki, időmérőkkel vannak felszerelve, melyek az aktuális lecsúszásokon túl a napi rekordokat is rögzítik.

A kültéri strand szórakoztató lehetőségei közé tartozik a két óriás csúszda a hozzájuk kapcsolódó fogadómedencével, a gyerekmedence csúszdás épített várral a közepén, egy élménymedence hullámeffektekkel, valamint a télen is használható úszómedence illetve kültéri pihenőmedence, ami igazi látványosság és vonzerő a családosok és a szórakozásra vágyó vendégek számára. A kültéri két játszótér és strandröplabda pálya játékos izgalma további kellemes és tartalmas időtöltést biztosít.