Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik a weben keresztül kapcsolatba kerülnek vele.

A honlap bizonyos részeinek igénybevétele regisztrációhoz kötött, amelynek során információra van szükségünk Önről, például a nevére vagy e-mail címére, de ezeket az adatokat kizárólag az előre meghatározott célokra, illetve belső statisztikai célokra használjuk fel. Személyes adatainak védelme érdekében az alábbiak szerint járunk el:

  • Bármilyen módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg és nem adunk tovább.
  • A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább.
  • Látogatói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott, összesített formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
  • Az üzemeltető által őrzött személyes adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek.

A honlap tartalmaz linkeket más web site-okra is. A tulajdonos és az üzemeltető nem felelős e website-ok személyiségi eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.