Esztergom: Pályázatok

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Esztergomi Helyi Akciócsoport megjelentette a második, városi külső- és belső közösségi terek fejlesztésére, valamint a harmadik, városon kívüli együttműködésekre irányuló nyílt pályázati felhívásokat, melyekre 2019. augusztus 15-től nyújthatók be helyi támogatási kérelmek.
Esztergom Város Önkormányzatának Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága 2018. október 10-én döntött a Pályázat Internetes Médiumoknak 2018. felhívásról. A folytatásban megtekinthető az idei médiapályázati kiírás.
Esztergom Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójához. A szociális ösztöndíjak célja a rászoruló, vagy alacsony (80.000,- illetve 120.000 Ft alatti) egy főre eső jövedelemmel rendelkező, felsőoktatási tanulmányaikat nappali képzésben folytató ("A" pályázat) vagy megkezdő ("B" pályázat)...
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatokat hirdet a Nemzeti Tehetség Program keretén belül. A program alapvető célja a Magyarországon és a külhoni magyarlakta területeken a tehetségsegítés fejlesztése. Az alábbi kategóriákban várják a pályázatokat:
Esztergom Város Önkormányzatának Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága, 2018. március 14-ei ülésén döntött az idei Média Pályázat 2018. és a Pályázati kiírás civil szervezetek 2018. évi támogatására című pályázati felhívásokról.